alinfo
01 / 01
0032 471352208

BINNENBEPLEISTERING

ONZE DIENSTEN

Muren

Alle muren worden door ons voorbehandeld vooraleer we met pleisterwerk beginnen. Stenen muren worden ingesmeerd met stucprimer, om overal een gelijkmatige zuigkracht te hebben van de muur. Indien de wand uit beton bestaat, dan wordt deze behandeld met betocontact om een goede hechting te garanderen. Overgangen tussen steen en beton worden voorzien van een gitex wapeningsnet, dit om scheurvorming te voorkomen. Er wordt gepleisterd met een dikte van 1 cm volgens de regels van de kunst.

Plafonds

Op gladde predallen of welfsels dient een goeie laag betocontact te worden aangebracht om de ondergrond ruw te maken alvorens te kunnen pleisteren. Op een ruwe ondergrond met reliëf, kan dit soms overbodig zijn. Potten en balken in steen dienen op voorhand te worden behandeld met stucprimer, omdat de zuigkracht te groot en ongelijk kan zijn. to learn from each other. The way we undertake projects is based on permanently applying.

Gyplat

Vooreerst dient er op de houten roostering een uitlatting te worden aangebracht met plafondlatten (sectie 2.5 op 5cm) welke om de 45cm worden bevestigd. Daarna kan men de stucplaten bevestigen door middel van schroeven of nieten. De platen dienen geschrankt te worden geplaatst (zoals men stenen metst) en met een tussenafstand van 4 tot 8mm op de lange zijde. Op de korte zijde worden de koppen van de platen tegen mekaar gezet en voorzien van voegenclips. Eenmaal deze werden bevestigd kan men de pleisterlaag erop aanbrengen.

Stucanet

Een tweede optie is het werken met metaalgaas, wat een meer gewaarborgde oplossing biedt bij vlakken waar nog enige beweging mogelijk is. Ook hier dient een uitlatting te worden voorzien waarop het metaalgaas wordt vastgeniet. Deze wordt eveneens geschrankt bevestigd en wordt geplaatst met een overlap van 5cm. Zo is het volledige oppervlak gewapend.

Raamslagen

Op de diktekant van de muur wordt een isolatieplaat gekleefd, waarop dan kan worden gepleisterd. Op het raam wordt een profiel gekleefd en aan de kant van de muur wordt een hoekprofiel geplaatst. Na deze bewerkingen kan de dagkant worden afgewerkt met pleister.

Waterwerende cementering

Voor doucheruimten en ruimten die dienen te worden betegeld, is het aangewezen een cementering te voorzien. Deze moet steeds haaks en mooi in het lood te worden uitgevoerd zodat het plaatsen van de tegels achteraf vlot kan verlopen. De steeds groter wordende tegels voor de wanden vragen een zeer precieze afwerking van de ondergrond.

Neem contact op

met ons
BE: 0032(0)471352208
BG: 00359890273737
info@alinfo.eu
Str Klokotnitsa 29 fl 7 1000 Sofia Bulgaria / Europe
Bedankt!! Uw bericht is verzonden.
Sorry, er ging iets fout.